Procedură de Înregistrare

Procedură de înregistrare domenii .ro, prin ICI-RoTLD: 

  • Trimiteți cererea de înregistrare prin formularul disponibil pe pagina de web a RoTLD, "Domenii .ro > Înregistrare Domeniu .ro";
  • Veți primi prin E-mail factura proformă cu instrucțiunile de plată;
  • Domeniul va fi activat numai după confirmarea plății de către bancă - nu se acceptă confirmări prin e-mail sau fax; 
  • După activare veți primi factura fiscală în format electronic, valabilă fără ștampilă și semnătură, cf. art. 319 din L227/2015 privind Codul Fiscal și pct. 98 din Normele de aplicare. Registrul nu își asumă responsabilitatea asupra corectitudinii datelor din formularul completat de dumneavoastră, referitoare la adresa E-mail de destinație a facturii fiscale. 


NOTĂ:
După trimiterea formularului de înregistrare domeniu .ro la ICI-RoTLD, domeniul va fi rezervat. Domeniul va fi activat numai după efectuarea plății la ICI-RoTLD, conform facturii proformă trimisă solicitantului prin E-mail. Dacă plata nu se efectuează, domeniul rezervat va fi șters în mod automat după o lună (în a 32-a zi de la data rezervării). 

ATENȚIONARE:
Vă rugăm să verificați cu atenție informațiile pe care le introduceți în cererea de înregistrare înainte de trimiterea acesteia, deoarece după completare nu se mai acceptă modificarea datelor. O nouă cerere de înregistrare a numelui de domeniu .ro va fi posibilă numai după o perioadă de 32 de zile, când cererea actuală este ștearsă în mod automat, domeniul devenind liber pentru a fi înregistrat, conform regulii "Primul venit, primul servit".